Kalle Rovanperä Auto / Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä.

Kalle Rovanperä Auto / Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä.. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Miesten välinen ero oli vain 0,3 sekuntia. Kalle rovanperä oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein. Jun 24, 2021 · kärjessä oli sébastien ogier ja toisena kalle rovanperä. Jun 27, 2021 · mercedeksen tallipäällikkö toto wolff myöntää, että red bullin auto on mennyt mercedeksen kilpurista ohi.

Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä. Hän jäi ogierista 18,3 sekuntia. Ogier toyota yaris wrc 3:21.5 ero kärk. Verstappen lähtee paalulta myös tänään ajettavaan steiermarkin gp:hen.

Vo3i6vj7pisz2m
Vo3i6vj7pisz2m from lookaside.fbsbx.com
Ogier toyota yaris wrc 3:21.5 ero kärk. Jun 27, 2021 · mercedeksen tallipäällikkö toto wolff myöntää, että red bullin auto on mennyt mercedeksen kilpurista ohi. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Hän jäi ogierista 18,3 sekuntia. Kalle rovanperä oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein. Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein. Kolmanneksi ajanut elfyn evans jäi ogierista 0,7 sekuntia. Rovanperä menetti ek6:lla kilpailun johtonsa hyundain thierry neuvillelle , mutta hänellä oli hyvä tilaisuus korjata kymmenen sekunnin takamatka perjantain päätöksessä.

Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein.

Miesten välinen ero oli vain 0,3 sekuntia. Kolmanneksi ajanut elfyn evans jäi ogierista 0,7 sekuntia. Jun 24, 2021 · kärjessä oli sébastien ogier ja toisena kalle rovanperä. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä. Kalle rovanperä oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein. Verstappen lähtee paalulta myös tänään ajettavaan steiermarkin gp:hen. Rovanperä menetti ek6:lla kilpailun johtonsa hyundain thierry neuvillelle , mutta hänellä oli hyvä tilaisuus korjata kymmenen sekunnin takamatka perjantain päätöksessä. Toivottavasti kaikki on hyvin, katsuta sanoi maalissa. Ogier toyota yaris wrc 3:21.5 ero kärk. Jun 27, 2021 · mercedeksen tallipäällikkö toto wolff myöntää, että red bullin auto on mennyt mercedeksen kilpurista ohi. Hän jäi ogierista 18,3 sekuntia. Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein.

Jun 27, 2021 · mercedeksen tallipäällikkö toto wolff myöntää, että red bullin auto on mennyt mercedeksen kilpurista ohi. Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein. Kalle rovanperä oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein. Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä. Hän jäi ogierista 18,3 sekuntia.

Offizielle News Zu Kalle Rovanpera 2021 Presseportal
Offizielle News Zu Kalle Rovanpera 2021 Presseportal from cache.pressmailing.net
Verstappen lähtee paalulta myös tänään ajettavaan steiermarkin gp:hen. Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä. Toivottavasti kaikki on hyvin, katsuta sanoi maalissa. Rovanperä menetti ek6:lla kilpailun johtonsa hyundain thierry neuvillelle , mutta hänellä oli hyvä tilaisuus korjata kymmenen sekunnin takamatka perjantain päätöksessä. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Kolmanneksi ajanut elfyn evans jäi ogierista 0,7 sekuntia. Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein. Jun 27, 2021 · mercedeksen tallipäällikkö toto wolff myöntää, että red bullin auto on mennyt mercedeksen kilpurista ohi.

Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein.

Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein. Miesten välinen ero oli vain 0,3 sekuntia. Hän jäi ogierista 18,3 sekuntia. Verstappen lähtee paalulta myös tänään ajettavaan steiermarkin gp:hen. Kalle rovanperä oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein. Toivottavasti kaikki on hyvin, katsuta sanoi maalissa. Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä. Rovanperä menetti ek6:lla kilpailun johtonsa hyundain thierry neuvillelle , mutta hänellä oli hyvä tilaisuus korjata kymmenen sekunnin takamatka perjantain päätöksessä. Jun 24, 2021 · kärjessä oli sébastien ogier ja toisena kalle rovanperä. Kolmanneksi ajanut elfyn evans jäi ogierista 0,7 sekuntia. Jun 27, 2021 · mercedeksen tallipäällikkö toto wolff myöntää, että red bullin auto on mennyt mercedeksen kilpurista ohi. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Ogier toyota yaris wrc 3:21.5 ero kärk.

Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Toivottavasti kaikki on hyvin, katsuta sanoi maalissa. Miesten välinen ero oli vain 0,3 sekuntia. Kolmanneksi ajanut elfyn evans jäi ogierista 0,7 sekuntia.

Auto Ja Persoona Kalle Rovanpera Teknavi 2019 Youtube
Auto Ja Persoona Kalle Rovanpera Teknavi 2019 Youtube from i.ytimg.com
Rovanperä menetti ek6:lla kilpailun johtonsa hyundain thierry neuvillelle , mutta hänellä oli hyvä tilaisuus korjata kymmenen sekunnin takamatka perjantain päätöksessä. Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Kolmanneksi ajanut elfyn evans jäi ogierista 0,7 sekuntia. Kalle rovanperä oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein. Ogier toyota yaris wrc 3:21.5 ero kärk. Jun 24, 2021 · kärjessä oli sébastien ogier ja toisena kalle rovanperä. Toivottavasti kaikki on hyvin, katsuta sanoi maalissa.

Miesten välinen ero oli vain 0,3 sekuntia.

Rovanperä menetti ek6:lla kilpailun johtonsa hyundain thierry neuvillelle , mutta hänellä oli hyvä tilaisuus korjata kymmenen sekunnin takamatka perjantain päätöksessä. Hän jäi ogierista 18,3 sekuntia. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan. Jun 06, 2021 · kalle rovanperä oli erikoiskokeen kolmanneksi nopein. Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä. Toivottavasti kaikki on hyvin, katsuta sanoi maalissa. Verstappen lähtee paalulta myös tänään ajettavaan steiermarkin gp:hen. Ogier toyota yaris wrc 3:21.5 ero kärk. Kolmanneksi ajanut elfyn evans jäi ogierista 0,7 sekuntia. Kalle rovanperä oli erikoiskokeen kuudenneksi nopein. Miesten välinen ero oli vain 0,3 sekuntia. Jun 24, 2021 · kärjessä oli sébastien ogier ja toisena kalle rovanperä. Jun 27, 2021 · mercedeksen tallipäällikkö toto wolff myöntää, että red bullin auto on mennyt mercedeksen kilpurista ohi.

Auto hyppäsi ilmaan ja alla on iso reikä kalle rovanperä. Evans pystyi kuitenkin jatkamaan matkaa ja varmisti lopulta rallin toisen sijan.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post